By browsing our site you agree to our use of cookies. You will only see this message once.

Find out more


Voorzitter sinds 2020
Vicevoorzitter en secretaris sinds 2017
penningmeester sinds 2018
lid (BBC) sinds 2021
Lid (kwaliteit) sinds 2017
Lid (esthetiek) tot mei 2022 sinds 2016
lid (esthetiek)
Assessor namens JVPC sinds 2021
Plv assessor namens JVPC sinds 2021
Powered By: webCiters