Ga door naar hoofdcontent
InformatieDisclaimer NVPC

Disclaimer NVPC

Deze website is een publicatie van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Handchirurgie, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (NVPC) en uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden voor NVPC leden en externen.

Geen aansprakelijkheid

Hoewel de vereniging zich inspant om de inhoud op deze website zo accuraat en actueel mogelijk te houden, kunnen er op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. Ondanks zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

NVPC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die ontstaat uit eventuele onvolledigheid en/of onjuistheid van de inhoud van deze website. NVPC is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van of het gebruik van links naar externe organisaties.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website komen toe aan NVPC, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, te wijzigen, reproduceren, transporteren, te distribueren en/of te exploiteren, zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van NVPC.

Veiligheid

Er vindt regelmatig een controle plaats naar (computer-)virussen op onze webpagina’s. Dit is echter geen garantie dat uw computer(-apparatuur) virusvrij is. NVPC is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade door virussen.

Deze disclaimer is van toepassing op elke webpagina op dit webplatform en wordt beheerst door het Nederlands recht. Door het webplatform te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer.

Voor meer informatie, verwijzen wij u naar onze privcay verklaring.